Τα νέα του Συλλόγου

13 Μαρτίου 2020

Αναβολή προπονήσεων

Σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, οι προπονήσεις τόσο στον Α.Σ. ΑΡΡΗΚΤΟΝ όσο και στον Α.Π.Σ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ αναβάλονται μέχρι νεωτέρας. Συνιστούμε σε όλα τα μέλη μας να προσέχουν την υγεία τους και να κάνουν υπομονή μέχρι να επανέλθουμε δυναμικά.

22 Δεκεμβρίου 2019

Καλές Γιορτές!

Συγχαρητήρια στους μαχητές μας για την επιτυχία τους και σε αυτές τις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών! Δείτε φωτογραφίες εδώ και στη σελίδα μας στο facebook. Καλές γιορτές σε όλα τα μέλη του συλλόγου και τις οικογένειές τους, με υγεία και αγάπη. Σας περιμένουμε στις 7/1 για μια νέα χρονιά δυνατών προπονήσεων!

29 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο τμήμα εφήβων-ενηλίκων!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία νέου τμήματος εφήβων-ενηλίκων στο γυμναστήριο του Α.Π.Σ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, στη διεύθυνση Φιλίππου 19. Προσκαλούμε τα πρώτα μέλη να έρθουν και να γνωρίσουν τη μοναδική τέχνη του hapkido δίπλα στον Instructor Σταύρο Μπρατσιώτη και να εγκαινιάσουν έτσι αυτή τη συνεργασία που αποτελεί ένα ακόμα βήμα για τη δυναμική εξάπλωση του hapkido στην πόλη μας.

Προπονήσεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη 21.30-22.30. Σας περιμένουμε!

10 Αυγούστου 2019

Σεμινάριο Εκπαιδευτών 9 και 10 Νοεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος Τζιτζιφιών σας προσκαλεί στο σεμινάριο Εκπαιδευτών και Μαύρων Ζωνών της Korea Hapkido Federation που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τον Grandmaster Sam Plumb και τον Master Μιχαήλ Παλαιολόγο στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019. Ενημερωθείτε από εδώ και από τη σελίδα μας στο facebook. Σας περιμένουμε!

10 Αυγούστου 2019

Σεμινάριο 28 και 29 Μαρτίου 2020

Για πρώτη φορά ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Korea Hapkido Federation έρχονται στη χώρα μας σε ένα επίσημο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο της KHF από το οποίο δε θα πρέπει να λείψει κανείς. Ο Grandmaster Oh Se Lim και ο Grandmaster Bae Sung Book, μαζί με τον Πρόεδρο της European Hapkido Alliance Grandmaster Sam Plumb, θα βρεθούν στην Αθήνα με τον Master Μιχαήλ Παλαιολόγο για να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε ένα σεμινάριο σταθμό για την ιστορία του χαπκίντο στην Ελλάδα. Πληροφορίες εδώ και στη σελίδα μας στο facebook. Μην το χάσετε!

10 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση της EHA

O εκπαιδευτής και ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας, του Πανελλήνιου Οργανισμού Χαπκίντο, Σταύρος Μπρατσιώτης, 3ο νταν ΕΗΑ-KHF, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αναγνωρίστηκε επίσημα από τον πρόεδρο της European Hapkido Alliance Grandmaster Sam Plumb σαν εκπρόσωπος και υπεύθυνος εξάπλωσης των παραπάνω φορέων Χαπκίντο για την Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα. Τις ευχές μας για καλή συνέχεια στο έργο του.

4 Ιουλίου 2019

Καλό καλοκαίρι!

Μια ακόμη χαπκιντοχρονια έφτασε στο τέλος της. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τις επιδόσεις τους στις προαγωγικές εξετάσεις και ευχαριστούμε τους γονείς για τη συνεχή τους στήριξη. Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση και καλές διακοπές!

5 Απριλίου 2019

3ο Dan για το δάσκαλό μας

Συγχαρητήρια στο δάσκαλό μας, Σταύρο Μπρατσιώτη για την προαγωγή του στον 3ο βαθμό μαύρης ζώνης. Η συνεχής του εξέλιξη είναι παράδειγμα αφοσίωσης και κίνητρο για τους μικρούς Hapkidoka του Συλλόγου. Του ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και ελπίζουμε τα μέλη μας να ακολουθήσουν τα βήματά του.

3 Απριλίου 2019

Απολογισμός Σεμιναρίου Αθήνας 30-31/3/2019

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Οι γνώσεις που πολύ απλόχερα μας έδωσε ο GM Young Gul Son ήταν απίστευτες και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας τον GM Sam Plumb που μας έδωσε την ευκαιρία να διδαχτούμε από έναν δάσκαλο τέτοιου βεληνεκούς και τέλος να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας SENIOR MASTER Michael Paleologos που ήταν αυτός που έτρεξε όλο αυτό το γεγονός και είναι ο ενορχηστρωτής όλων αυτών που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

ONE TEAM ONE FAMILY
HAPKIDO MOO HAK KWAN
HEUK CHOO KWAN
EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE
KOREA HAPKIDO FEDERATION

23 Δεκεμβρίου 2018

Καλές γιορτές!

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους! Σας περιμένουμε μετά τις γιορτές ξεκούραστους και γεμάτους όρεξη για περισσότερο hapkido!

29 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση Hapkido και Tae Kwon Do 2019

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το πρώτο Hapkido & Tae Kwon Do Meeting στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου 2019, από τους Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιών, Α.Σ. ΝΕΜΕΣΙΣ Ωροπού, HARMONIC MOTION Αιγάλεω, HAPKIDO THESS και Α.Σ. DOJANG, με εκπαιδευτές τους: Μιχάλη Παλαιολόγο 7ο νταν,Καλλή Κώστα 4ο νταν,Περρέα Κώστα 4ο νταν,Μπρατσιώτη Σταύρο 2ο νταν,Καραγιάννη Μαρία 2ο νταν και Αναστασιάδου Μαρία 1ο νταν. Στα πλαίσια της Συνάντησης θα πραγματοποιηθούν επίσης προαγωγικές εξετάσεις νταν των μελών μας, παρουσία των Grandmaster Samuel Plumb 8th dan, Moo Hak Kwan Hapkido -Korea Hapkido Federation, και Grandmaster Young Gul Son 8th dan, Heuk Choo Kwan Hapkido.
Με την υποστήριξη της ΠΟΕΤΑ

29 Σεπτεμβρίου 2018

Νέο παιδικό τμήμα Hapkido!

Η οικογένεια του hapkido απέκτησε άλλο ένα μέλος, με τη Μαρία Αναστασιάδου να ξεκινά νέο παιδικό τμήμα στο συνεργαζόμενο σύλλογο A.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ στην Τριανδρία. Διεύθυνση Αμμουλιανής 23, τηλ. 6931824224, 6974387149. Καλή τύχη και επιτυχία Μαρία! 

27 Αυγούστου 2018

Νέα Hapkido χρονιά!

Μπορεί οι διακοπές να τελειώνουν αλλά όχι και η δράση! Το Σεπτέμβριο ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερο hapkido, και ελάτε με όρεξη για δυνατές και διασκεδαστικές προπονήσεις. Σας περιμένουμε!

29 Απριλίου 2018

Σεμινάριο Hapkido Moo Hak Kwan Hellas

Ανακοινώνουμε το σεμινάριό μας στις 26-27 Μαΐου, με τον Chief Master Μιχάλη Παλαιολόγο. Θα είμαστε όλοι εκεί για άλλη μια δυνατή εμπειρία hapkido!

15 Φεβρουαρίου 2018

Η οικογένεια του Hapkido μεγαλώνει

Η European Hapkido Alliance συνεργάζεται πλέον επίσημα με την κορεάτικη ομοσπονδία Heuk Choo Kwan Association. Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία σχετικά με τις εξετάσεις ζωνών και τα dan.

5 Φεβρουαρίου 2018

Σεμινάριο 2018

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες για το φετινό σεμινάριο της European Hapkido Alliance και του Panhellenic Hapkido Organization στην Αθήνα, στις 17 και 18 Μαρτίου 2018. Θα είμαστε όλοι εκεί!

30 Νοεμβρίου 2017

Εξετάσεις

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος οι εξετάσεις του γκρουπ ενηλίκων θα πραγματοποιηθούν στη σχολή Hapkido Team - Χαριλάου, Αγίου Βασιλείου 17, την Πέμπτη 21/12 στις 21.00. Οι εξετάσεις του παιδικού γκρουπ θα γίνουν κανονικά στη σχολή της Ανάληψης, την Παρασκευή 22/12.

27 Σεπτεμβρίου 2017

Σεμινάριο Εκπαιδευτών και Μαύρων Ζωνών

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο σύλλογος έχει την τιμή να διοργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο αποκλειστικά για εκπαιδευτές και κατόχους μαύρης ζώνης, φέρνοντας τον Grandmaster Samuel Plumb, Chief Master Instructor της European Hapkido Alliance, μαζί με τον Master Nicholas Sellars, στη Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογος θα τους τιμήσει αντίστοιχα με τη συμμετοχή του.

2 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη προπονήσεων 4/9

Τη Δευτέρα 4/9 ξεκινάμε και πάλι δυναμικά. Καλή επάνοδο σε όλα τα μέλη!

Please reload

 
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Α.Σ. ΑΡΡΗΚΤΟΝ

Σόλωνος 42, 54644 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2316005770

Ώρες επικ/νίας: 19.00-22.00

Γυμναστήριο Α.Π.Σ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Φιλίππου 19, 54631 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310550850

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 6977706098 (Σταύρος)

sbratsiotis@gmail.com

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

© Proudly created by Nefeli

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now