Γνωρίστε στα παιδιά σαs το Hapkido (και κάντε κι εσείς)!

Το παιδικό τμήμα λειτουργεί στο χώρο του Α.Σ. ΑΡΡΗΚΤΟΝ, και δίνει την ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια να ασκηθούν και να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τουs σε ένα δυναμικό αλλά ελεγχόμενο περιβάλλον.

 

Σε εποχές κοινωνικής κρίσης που ενθαρρύνουν τη βία και με το φαινόμενο του bullying να εξακολουθεί χωρίς συστηματική αντιμετώπιση, η εκμάθηση αυτοάμυνας σε αγόρια και κορίτσια από μικρή ηλικία είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

 

Στόχος μας για το παιδί είναι η διάπλαση ενός ισχυρού χαρακτήρα με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση ούτως ώστε να μάθει να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τις πολεμικές τέχνες για να αντιμετωπίζει κινδύνους. Παράλληλα, μέσω του hapkido τα παιδιά καλλιεργούν την κοινωνικότητα και τον αλληλοσεβασμό.

 

Εκπαιδευτής στο Παιδικό Γκρουπ είναι ο Σταύρος Μπρατσιώτης, κάτοχος τρίτου βαθμού μαύρης ζώνης και εξουσιοδοτημένος από την European Hapkido Alliance, μέλος της Korea Hapkido Federation. Περισσότερα εδώ.

Δείτε παρακάτω τις ειδικές προσφορές μας για το Παιδικό Group. Οι γονείς μπορούν να παρίστανται στις αρχικές προπονήσεις μέχρι να προσαρμοστούν τα παιδιά στο χώρο όπως επίσης να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην προπόνηση. Τώρα και νέα προσφορά για γονείς και παιδιά!

Οι τρεις πρώτες προπονήσεις ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας στις διευθύνσεις ή τα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της σελίδας.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Α.Σ. ΑΡΡΗΚΤΟΝ

Σόλωνος 42, 54644 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2316005770

Ώρες επικ/νίας: 19.00-22.00

Γυμναστήριο Α.Π.Σ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Φιλίππου 19, 54631 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310550850

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 6977706098 (Σταύρος)

sbratsiotis@gmail.com

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

© Proudly created by Nefeli

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now